0748.072.503

Eleganta & Eficienta

Arhitectura textila ofera numeroase avantaje in ce priveste diversitatea formelor structurilor realizate. Cu mult mai putine materiale fata de o structura clasica, acum poti obtine o forma spectaculoasa, unica.

Durabilitate & Rezistenta

Odata cu dezvoltarea membranelor textile, durata de viata medie a unei structuri de arhitectura textila este undeva intre 15 si 30 de ani. In functie de materialul textil folosit, producatorii ofera garantie pana la 15 ani.

Instalare rapida

Fara praf, fara zgomot si fara santier pe o perioada indelungata. Structurile de arhitectura textila se monteaza extrem de rapid, pentru ca majoritatea procesului de montare se realizeaza in fabrica.

Proiectare si Design

Avand toate informatiile necesare la indemana, va vom oferi conceptele initiale, inclusiv tipurile de materiale, tipul de structura adecvat conditiilor, optiunile de prindere si sprijinire, optiuni de instalare.

Vele de umbrire

Mândri să fim aleși de:

Promenada Sibiu
Peroni
Shopping City Sibiu
Neversea
Ursus
statiunea amara
shopping _city ramnicu_valcea
zoo brasov

Cere acum o cotatie de pret

Velele de umbrire sunt solutia perfecta si moderna pentru a crea spatii racoroase in aer liber in curte, in gradina, pe terasa sau la locurile de joaca pentru copii. Protectie UV pana la 95%.
Materialul din care sunt create velele soarele de umbrire, HDPE, rezista la vant, intemperiilor si expunerii prelungite la soare, fara a-si schimba proprietatile. Colturile sunt ranforsate si au inele de otel inoxidabil cu diametrul intre 6-8mm, special concepute pentru a rezista rafalelor de vant. Velele de umbrire vin intr-o gama larga de culori, forme si modele adaptate oricarui spatiu.
Membrana velelor de umbrire poate asigura pana la 95% protectie impotriva razelor UV si are un grad ridicat de umbrire. Membrana HDPE faciliteaza transferul de aer pe verticala, asigurand umbra de calitate fara efect de sera.

Vezi o parte din lucrarile realizate de noi cu: Vele de umbrire

Avantaje vele de umbrire:
- Forme si culori multiple
- Rezistente in timp
- Prindere sigura
- Preturi accesibile
Vele umbrire Promenada SibiuVele umbrire Promenada SibiuVele Umbrire Shopping City SibiuVele solare de umbrire, diferite tipuri de dimensiuni disponibile la comanda, tinandu-se cont de spatiul ce trebuie umbrit:

Vele umbrire triunghiularea) Vele triunghiulare:
- dimensiuni la comanda, in functie de nevoile clientului.

Vele umbrire patrateb) Vele patrate:
Se realizeaza la comanda in functie de nevoile clientilor, tinandu-se cont de spatiul ce trebuie umbrit.

Vele umbrire dreptunghiularec) Vele dreptunghiulare:
Se realizeaza la comanda in functie de spatiul ce trebuie umbrit.

Vele patrate impermeabiled) Vele patrate impermeabile:
- dimensiune la comanda

Poze Vele de umbrire

Proiectare si Design - Vele de umbrirePromenada Sibiu -  Vele UmbrirePromenada Sibiu -  Vele UmbrireShopping City Sibiu - Vele UmbrireVele umbrire Promenada SibiuVele umbrire Promenada SibiuVele umbrire Promenada SibiuVele umbrire Promenada SibiuVele umbrire Shopping City SibiuVele umbrire Shopping City SibiuVele umbrire Shopping City SibiuVele umbrire Shopping City SibiuVele umbrire Promenada SibiuVele umbrire Promenada SibiuVele umbrire Promenada SibiuVele umbrire Promenada SibiuVele umbrire Promenada SibiuVele umbrire Promenada SibiuVele solare de umbrireVele solare de umbrireVele de umbrire la untoldVele de umbrire la neverseaVele de umbrire la neverseaVele de umbrire la neverseaVele de umbrire la neverseavele solareVele solare pretpanza vela pentru terasePanza impermeabila vela pentru terasaPanza vela pentru terase dreptunghiularaPanza vela pentru terase patrataPanza vela pentru terase triunghiulara

+ Sticla securizata
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies

May 24, 2024,@ Shading.ro - Vele de umbrire
Powered by shading.roFatal error: Call to a member function close() on resource in /home/r421861pro/public_html/shading.ro/index.php on line 1339