0741.290.250

Copertine

Informatii si detalii preturi: 0741.290.250, 0741.149.839 & 0748.072.503 sau comenzi@shading.ro

Cere acum o cotatie de pret

Copertine mobile / retractabile

Sistemul de umbrire externa oferit de noi este considerat cel mai inteligent sistem de copertine cu brate de pe piata si ofera posibilitati aproape nelimitate. Este echipat cu mecanism nou de tip contragreutate (standard) si cu mecanism de contragreutate pentru jgheab cu patru rulmenti. Caracterizat de o rezistenta ridicata la conditiile meteorologice dure si este potrivit pentru balcoane, spatii deschise si zone de coasta. Copertinele noastre pot functiona cu un sistem automat de miscare (motor Somfy).
copertine cu automatizare de la somfyDe asemenea se pot echipa cu senzor de vant.
Copertina retractabila Bara Swift (tip I & tip II) este cel mai durabil si mai inteligent sistem de copertina cu brate, sistem de acoperire si jgheab, ideal pentru conditiile deosebit de dificile ale climatului mediteranean, unde este necesara o rezistenta maxima la vant, soare si ploaie. Sistemul este disponibil prin actionare manuala sau prin automata cu motorizare Somfy. Cu ajutorul tesaturii din poliester PARADISE ECO-PLUS de la firma italiana PARA, copertina Bara Swift este cel mai elegant sistem de copertina disponibil pe piata. Este potrivit in special pentru balcoane, spatii deschise si zone de coasta.
copertina retractabila Bara SwiftDate tehnice copertina Bara Swift:
- Brat profil Swift gros / fin
- Bara terminala din aluminiu H.D.
- Suport pentru brat rabatabil Swift II
- Mecanism reductor 4R patrat 1/16
- Tesatura din poliester PARADISE ECO-PLUS de la firma italiana PARA
detalii tehnice copertina

Copertine retractabile casetate

Copertine retractabile casetateCopertina retractabila casetata (tip Horizon & tip Flobox)
Sistemul de umbrire copertina retractabila casetata este disponibil in doua variante (tip Horizon & tip Flobox) si se distinge datorita frumusetii inovatoare si robustetii remarcabile. Copertina retractabila casetata Horizon este ideala pentru cafenele si restaurante, dar poate oferi solutii si pentru constructii mai exigente. Copertinele retractabile casetate Flobox sunt constructii mai mici, usoare si economice, recomandate pentru aplicatii mai mici. Ambele sisteme sunt alimentate și sunt echipate cu un sistem de curatare a tesaturii copertinei, care atunci cand caseta este inchisa, ofera tuturor partilor o protectie maxima.
Copertina retractabila casetata HorizonCopertina retractabila casetata Horizon este un produs ce se remarca prin designul sau ergonomic, liniile simple si curate cu o performanța maxima la rezistenta, deoarece ofera o protectie ridicata impotriva soarelui si a ploii. Sistemul este combinat cu bratele SWIFT I, care impreuna cu motorizare de la SOMFY asigura durabilitate si protectie, plus ergonomie si estetica, in orice structura arhitecturala pe care este instalat. Cu o axa de lungime maxima de 7,00 m, copertina Horizon este alegerea ideala pentru unitatile horeca (cafenele, restaurante, hoteluri). Ofera un sistem suplimentar de curatare automata a tesaturii, care, atunci cand caseta este inchisa, protejeaza componentele de conditiile de mediu.
copertina retractabila casetata floboxCopertina retractabila casetata Flobox, conceputa pentru a regla cu usurinta panta de inclinatie de care dorim si in combinatie cu motoarele firmei franceze SOMFY, se remarca prin constructia sa eleganta si ergonomia. Sistemul este potrivit pentru toate aplicatiile, mari sau mici, deoarece acopera orice tip de arhitectura. Cu o axa de lungime maxima de 5,00 m, este cea mai usoara si economica copertina de pe piata.
Date tehnice copertina retractabila casetata:
- Sistem: Arms Swift I si montare pe perete
- Tesatura: tesatura acrilica Tempotest 407/11 a firmei italiene PARA


detalii tehnice copertine casetateExecutam copertine mobile la comanda cu dimensiuni de pana la 10 m lungime si proiectie 5 metri.
Copertinele pot fi manuale sau automatizate cu motorizare de ultima generatie Somfy si pot fi accesorizate si cu senzori de vant.
Produsele noastre fac parte din gama premium si sunt recomandate pentru restaurante, cafenele, hoteluri si pentru zona rezidentiala.
Automatizarea Somfy permite controlul copertinelor de pe telefonul mobil.

Copertinele pentru terase va tin la racoare in cele mai calduroare zile, dar va si permit sa va bucurati atunci cand vremea este mai putin buna.
Shading.ro se bazeaza pe experienta in furnizarea, la cele mai inalte standarde, de servicii si montaj pentru copertine de peste 7 ani.
Oferim o gama foarte mare de copertine simple, copertine mobile, copertine de balcon si suntem siguri ca va putem asiguram modelul perfect pentru nevoilor dumneavoastra.
Sistemele de copertine pe care le oferim sunt gandite pentru a rezolva problemele de lumina si umbra in cele mai diverse situatii.

Copertinele retractabila (parasolare) pot acoperi cu randament maxim terasele restaurantelor, intrarile discotecilor, curti case proprii. Ele se pot fi actionate motorizat asigurand astfel o mobilitate sporita. Constructia si materialele le asigura o buna functionare si rezistenta la conditiile meteorologice dificile.

Cum se actioneaza copertinele retractabile cu brat articulat?
- actionare electrica: este posibila in cazul tuturor modelelor. Se realizeaza cu motor si telecomanda sau intrerupator (in functie de model).
- actionare manuala: poate fi aleasa atat pentru copertinele de dimensiuni mici, cat si pentru cele de dimensiuni mari. Poti strange panza total sau partial si ii poti regla unghiul, fapt care va modifica nivelul de lumina de sub copertina in functie de nevoile tale.

Ce dimensiuni pot avea copertinele oferite de Shading.ro?
Pot avea dimensiuni mari si foarte mari, ceea ce le face perfecte pentru umbrirea curtilor si a teraselor particulare sau ale restaurantelor.

Copertinele fixe se folosesc in special pentru balcoane avand o structura formata din brate retractabile din aluminiu si panza in trei straturi, cu rol de umbrire si protectie UV. Poti alege tipul de actionare preferat: manual sau electric. Cel mai important beneficiu al acestui tip de copertina fixa este posibilitatea de inlocuire a panzei cu cristal PVC.

Poze Copertine

detalii tehnice copertine casetatecopertina retractabila casetata floboxcopertina casetata retractabila horizonCopertine retractabile casetatedate tehnice Copertina retractabilacopertina retractabila Bara SwiftCopertine automatizate cu motor SomfyCopertine retractabile mobile shadingCopertine retractabile automateCopertine retractabile balconCopertine retractabile bucurestiCopertine retractabile baumaxCopertine retractabile pretCopertine retractabile dedemanCopertine retractabile praktikerCopertina verticala balconCopertine verticale pentru balconCopertina retractabila pentru terase cu casetaCopertina mobila cu casetaCopertina retractabilaCopertine pt ferestre la casaSistem copertina balconCopertina retractabila ideala pentru zilele de varaCopertine retractabile pentru balcoaneCopertina cu brate retractabile

August 13, 2022,@ Shading.ro - Copertine
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies

Powered by shading.ro