SUNA MESAJ

Copertine

Informatii si detalii preturi: 0748.072.503 &0741.290.250 sau comenzi@shading.ro

Copertinele pentru terase va tin la racoare in cele mai calduroare zile, dar va si permit sa va bucurati atunci cand vremea este mai putin buna.
Shading.ro se bazeaza pe experienta in furnizarea, la cele mai inalte standarde, de servicii si montaj pentru copertine de peste 7 ani.
Oferim o gama foarte mare de copertine simple, copertine mobile, copertine de balcon si suntem siguri ca va putem asiguram modelul perfect pentru nevoilor dumneavoastra.
Sistemele de copertine pe care le oferim sunt gandite pentru a rezolva problemele de lumina si umbra in cele mai diverse situatii.

Copertinele retractabila (parasolare) pot acoperi cu randament maxim terasele restaurantelor, intrarile discotecilor, curti case proprii. Ele se pot fi actionate motorizat asigurand astfel o mobilitate sporita. Constructia si materialele le asigura o buna functionare si rezistenta la conditiile meteorologice dificile.

Cum se actioneaza copertinele retractabile cu brat articulat?
- actionare electrica: este posibila in cazul tuturor modelelor. Se realizeaza cu motor si telecomanda sau intrerupator (in functie de model).
- actionare manuala: poate fi aleasa atat pentru copertinele de dimensiuni mici, cat si pentru cele de dimensiuni mari. Poti strange panza total sau partial si ii poti regla unghiul, fapt care va modifica nivelul de lumina de sub copertina in functie de nevoile tale.

Ce dimensiuni pot avea copertinele oferite de Shading.ro?
Pot avea dimensiuni mari si foarte mari, ceea ce le face perfecte pentru umbrirea curtilor si a teraselor particulare sau ale restaurantelor.

Copertinele fixe se folosesc in special pentru balcoane avand o structura formata din brate retractabile din aluminiu si panza in trei straturi, cu rol de umbrire si protectie UV. Poti alege tipul de actionare preferat: manual sau electric. Cel mai important beneficiu al acestui tip de copertina fixa este posibilitatea de inlocuire a panzei cu cristal PVC.

Poze Copertine

Copertine retractabile automateCopertine retractabile balconCopertine retractabile bucurestiCopertine retractabile baumaxCopertine retractabile pretCopertine retractabile dedemanCopertine retractabile praktikerCopertina verticala balconCopertine verticale pentru balconCopertina retractabila pentru terase cu casetaCopertina mobila cu casetaCopertina retractabilaCopertine pt ferestre la casaSistem copertina balconCopertina retractabila ideala pentru zilele de varaCopertine retractabile pentru balcoaneCopertina cu brate retractabile

August 8, 2020,@ Shading.ro - Copertine
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies