0741.290.250

Pergola Standard

Pergola StandardPergola retractabila Hotel Dorna Vatra DorneiPergola mobila pentru terasaPergole teraseIdee Pergola terasa retractabilaModel pergola terasaModel pergola retractabilaPergola de vanzarePergole retractabile aluminiuPergola metalica retractabilaPergola gradina

Informatii si detalii preturi: 0741.290.250, 0741.149.839 & 0748.072.503 sau comenzi@shading.ro

Cere acum o cotatie de pret

Pergola retractabila este o constructie usoara, o structura-cadru pentru terasa sau gradina realizata din aluminiu cu un acoperis ce se poate inchide sau deschide pentru a proteja de efectele vremii: soare puternic, ploaie, vant sau chiar ninsoare.
Pergola retractabila Standard este realizata din aluminiu cu acoperis retractabil sa acopere terasele exterioare si sa asigure protectie conditiilor meteo dificile: soare, vant, ploaie sau grindina.
Pergola are acoperis retractabil cu grinzi drepte de diferite dimensiuni/grosimi ce se aleg in functie de deschiderile teraselor pentru rezistenta structurii de aluminiu.
Pergolele retractabile Standard pot acoperii orice tip de terasa sau orice fel de proiect arhitectural, fie el comercial sau rezidential, putand fi utilizate in orice anotimp.
model pergola terasaPergola este realizata astfel incat sa protejeze in mod eficient si elegant spatii deschise precum cafenele, restaurante, hoteluri, terase sau gradini. Acoperis retractabil prevazut cu 4 straturi de PVC plastic, System-Click si o caseta care protejeaza motorul si functionarea acestuia, sistemul asigura un nivel de performanta si securitate excelent, testat in conditii climaterice dificile precum vanturi puternice.

Pergolele comercializate de noi au fost supuse la un test de rezistenta de catre Centrul de Cercetari Aerodinamice si Aeroacustice Pinifarina si au rezistat la vant de pana la 90km/h. De asemenea, au fost studiate de un laborator mecanic special fortele de torsiune ale vantului in umbrarele folosite de Floper. Testele au ajuns la 9 grade Beaufort, iar rezultatele au fost impecabile.

#retractabila, #automatizata cu motor de la #Somfy, #iluminare cu #LED, #SafetyBox pentru a proteja motorul, #sistemul intern #inovator de scurgere a apei de ploaie, #cadrul din #aluminiu, #montaj #GRATUIT in Bucuresti & Ilfov, #deschidere maxima de 15m si #proiectie de 10m, #durata de #viata #10ani, se poate inchide cu #stricla #securizata #mobila

Poze Pergola Standard

Pergola retractabila Hotel Dorna Vatra DorneiPergola mobila pentru terasaPergole teraseIdee Pergola terasa retractabilaModel pergola terasaModel pergola retractabilaPergola de vanzarePergole retractabile aluminiuPergola metalica retractabilaPergola gradina

MENIU RAPID:
Pergola Solid
Pergole retractabile + inchidere cu sticla securizata, sistem glisant
Pergola Standard
Pergola Curved
Pergola Bioclimatica

August 13, 2022,@ Shading.ro - Pergola Standard
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies

Powered by shading.ro