0748.072.503

Copertine retractabile

Copertine retractabileMontaj copertina retractabilaCopertine retractabile pitestiCopertine retractabile automateCopertine retractabile bucuresticopertine retractabile balcon

Informatii si detalii preturi: 0748.072.503 & 0741.290.250 sau comenzi@shading.ro

Cere acum o cotatie de pret

Copertine retractabile / mobile

copertine retractabileSistemul de umbrire externa oferit de noi este considerat cel mai inteligent sistem de copertine cu brate de pe piata si ofera posibilitati aproape nelimitate. Este echipat cu mecanism nou de tip contragreutate (standard) si cu mecanism de contragreutate pentru jgheab cu patru rulmenti. Caracterizat de o rezistenta ridicata la conditiile meteorologice dure si este potrivit pentru balcoane, spatii deschise si zone de coasta. Copertinele noastre pot functiona cu un sistem automat de miscare (motor Somfy).

Vezi o parte din lucrarile realizate de noi cu: Copertine retractabile

copertine cu automatizare de la somfyDe asemenea se pot echipa cu senzor de vant.
Copertina retractabila Bara Swift (tip I & tip II) este cel mai durabil si mai inteligent sistem de copertina cu brate, sistem de acoperire si jgheab, ideal pentru conditiile deosebit de dificile ale climatului mediteranean, unde este necesara o rezistenta maxima la vant, soare si ploaie. Sistemul este disponibil prin actionare manuala sau prin automata cu motorizare Somfy. Cu ajutorul tesaturii din poliester PARADISE ECO-PLUS de la firma italiana PARA, copertina Bara Swift este cel mai elegant sistem de copertina disponibil pe piata. Este potrivit in special pentru balcoane, spatii deschise si zone de coasta.
copertina retractabila Bara SwiftDate tehnice copertina Bara Swift:
- Brat profil Swift gros / fin
- Bara terminala din aluminiu H.D.
- Suport pentru brat rabatabil Swift II
- Mecanism reductor 4R patrat 1/16
- Tesatura din poliester PARADISE ECO-PLUS de la firma italiana PARA


detalii tehnice copertinaVa oferim cel mai raspandit sistem de copertina cu brate retractabile, un sistem unic cu suport independent de acoperire si umbrire. Copertinele retractabile va ofera un grad sporit de flexibilitate la amplasare, aceastea realizandu-se prin sprijinirea doar pe suportii proprii.
Copertinele retractabile sunt un sistem cu brate retractabile, care pot fi automatizate sau manuale, montate pe o bara de 40x40mm, putand face prinderea pe perete unde dorim.

Copertinele retractabile pot fi automatizate de un motor introdus in interiorul barei de roluire a copertinei. Brațele copertinei se deschid si inchid cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui comutator montat pe perete.

Poze Copertine retractabile

Montaj copertina retractabilaCopertine retractabile pitestiCopertine retractabile automateCopertine retractabile bucuresticopertine retractabile balcon

MENIU RAPID:
Copertine retractabile
Copertine retractabile cu caseta
Copertine verticale balcon
Copertina retractabila manuala
Marchize
Sistem de umbrire arhitectural
Umbrare pentru gradina si curte

December 10, 2023,@ Shading.ro - Copertine retractabile
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies

Powered by shading.ro