0748.072.503

Copertine retractabile

Copertine retractabileMontaj copertina retractabilaCopertine retractabile pitestiCopertine retractabile automateCopertine retractabile bucuresticopertine retractabile balcon

Informatii si detalii preturi: 0748.072.503 & 0741.290.250 sau comenzi@shading.ro

Cere acum o cotatie de pret

Redescoperă Plăcerea Verii în Confortul Propriei Terase cu Copertina Retractabila Shading

Pe măsură ce mercurul din termometre atinge cote înalte, copertina noastră inovatoare devine partenerul ideal pentru a-ți transforma spațiul exterior într-un colț de răcoare și relaxare. Descoperă avantajele aduse de soluțiile noastre pentru a-ți maximiza plăcerea de a sta pe terasă în zilele toride de vară:

Confort Termic: Cu ajutorul copertinei noastre, poți să te bucuri de zilele însorite fără a fi deranjat de căldura excesivă. Datorită materialului său permeabil, copertina permite aerului să circule liber, prevenind supraîncălzirea și oferindu-ți un spațiu exterior răcoros și acogedor.

Lumină Naturală: Profiți de o luminozitate naturală și plăcută, care asigură confortul ocular, asemenea purtării unei perechi de ochelari de soare. Distribuția uniformă a luminii minimizează orbirea și crează un mediu vizual confortabil, permițându-ți să te bucuri de vedere clară fără străluciri deranjante.

Protecție UV: Fabricată dintr-un material de calitate superioară, copertina noastră blochează eficient razele UV dăunătoare, oferindu-ți protecție împotriva efectelor negative ale soarelui. Această protecție te ajută să te relaxezi în aer liber fără teama de arsuri sau alte probleme cauzate de expunerea la soare.

Confort in aer liber: Integrând copertina noastră în amenajarea spațiului tău exterior, obții nu numai un refugiu răcoros și protejat, dar și o îmbunătățire semnificativă a confortului termic și vizual. Reglarea precisă a luminii și menținerea unei temperaturi ambientale agreabile transformă terasa în locul ideal pentru momente de relaxare și distracție pe durata verii.
Sistemul de umbrire oferit de noi este considerat cel mai inteligent sistem de copertine cu brate de pe piata si ofera posibilitati aproape nelimitate. Este echipat cu mecanism nou de tip contragreutate (standard) si cu mecanism de contragreutate pentru jgheab cu patru rulmenti. Caracterizat de o rezistenta ridicata la conditiile meteorologice dure si este potrivit pentru balcoane, spatii deschise si zone de coasta. Copertinele noastre pot functiona cu un sistem automat de miscare (motor Somfy).

Vezi o parte din lucrarile realizate de noi cu: Copertine retractabile

copertine cu automatizare de la somfyDe asemenea se pot echipa cu senzor de vant.
Copertina retractabila Bara Swift (tip I & tip II) este cel mai durabil si mai inteligent sistem de copertina cu brate, sistem de acoperire si jgheab, ideal pentru conditiile deosebit de dificile ale climatului mediteranean, unde este necesara o rezistenta maxima la vant, soare si ploaie. Sistemul este disponibil prin actionare manuala sau prin automata cu motorizare Somfy. Cu ajutorul tesaturii din poliester PARADISE ECO-PLUS de la firma italiana PARA, copertina Bara Swift este cel mai elegant sistem de copertina disponibil pe piata. Este potrivit in special pentru balcoane, spatii deschise si zone de coasta.
copertina retractabila Bara SwiftDate tehnice copertina Bara Swift:
- Brat profil Swift gros / fin
- Bara terminala din aluminiu H.D.
- Suport pentru brat rabatabil Swift II
- Mecanism reductor 4R patrat 1/16
- Tesatura din poliester PARADISE ECO-PLUS de la firma italiana PARA


detalii tehnice copertinaVa oferim cel mai raspandit sistem de copertina cu brate retractabile, un sistem unic cu suport independent de acoperire si umbrire. Copertinele retractabile va ofera un grad sporit de flexibilitate la amplasare, aceastea realizandu-se prin sprijinirea doar pe suportii proprii.
Copertinele retractabile sunt un sistem cu brate retractabile, care pot fi automatizate sau manuale, montate pe o bara de 40x40mm, putand face prinderea pe perete unde dorim.

Copertinele retractabile pot fi automatizate de un motor introdus in interiorul barei de roluire a copertinei. Brațele copertinei se deschid si inchid cu ajutorul unei telecomenzi sau a unui comutator montat pe perete.

Poze Copertine retractabile

Montaj copertina retractabilaCopertine retractabile pitestiCopertine retractabile automateCopertine retractabile bucuresticopertine retractabile balcon

MENIU RAPID:
Copertine retractabile
Copertine retractabile cu caseta
Copertine verticale balcon
Copertina retractabila manuala
Marchize
Sistem de umbrire arhitectural
Umbrare pentru gradina si curte

+ Sticla securizata
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies

May 24, 2024,@ Shading.ro - Copertine retractabile
Powered by shading.roFatal error: Call to a member function close() on resource in /home/r421861pro/public_html/shading.ro/index.php on line 1339