0741.290.250

Inchideri terase

Informatii si detalii preturi: 0741.290.250, 0741.149.839 & 0748.072.503 sau comenzi@shading.ro

Cere acum o cotatie de pret

Shading.ro va ofera cele mai bune solutiile pentru inchideri terase si protejarea spatiilor impotriva vremii capricioase.

Cele mai populare solutii de inchideri terase cu pereti transparenti: folie terasa & rulou transparent.
Realizam inchideri de terase, balcoane, foisoare cu plastic transparent, folie transparenta, geam glisant, o solutie ideala pentru spatiile exterioare care trebuiesc inchise temporar.

Vezi: calculator online preturi inchideri terase

prelata transparenta foisorInchidem terase cu folie transparenta care imita geamul si protejeaza spatiu de zapada, frig, ploaie, curenti de aer, praf, si ofera un climat placut pe timp de iarna.
folie terasa cu capse si brideRulourile transparente nu sunt afectate de vantul puternic, indiferent de intensitate. Materia prima pentru rulourile transparente este importata din Grecia si se asambleaza la sediul firmei noastre din strada Izbandei nr.85, sector 1, Bucuresti.
Oferim termen de garantie pentru rulourile transparente si pentru montaj.

Ruloul transparent casetat este un sistem vertical cu design modern, cu PVC transparent care protejeaza impotriva tuturor conditiilor meteorologice. Ruloul transparent este cea mai buna solutia cea mai des ceruta pentru spatii mari, in aer liber.
Actionarea ruloului transparent se face manual prin mecanism cu manivela dar si automat cu telecomanda.
inchideri terase cu folie transparenta antivantRealizam inchideri terase si balcoane cu geam glisant, cu un design unic, fara rame pe verticala; panoul de sticla gliseaza de-a lungul sinei de ghidare. Izolatia sistemului cu sticla glisanta este optima; benzile transparente intre sticla sunt proiectate pentru a preveni intrarea apei si a aerului, care ofera o performanta mai buna decat majoritatea sistemelor existente, de pe piata. Sistemul de geamuri fara rama glisante va imbunatati eficienta energetica a terasei, balconului sau spatiilor comerciale si nu se pierde din panorama spatiului care trebuie inchis.

Sistemul de inchideri terase cu folie PVC transparenta cu capse si bride este cel mai simplu, dar in acelasi timp cel mai eficient in raport pret calitate.
inchidere foisor cu folie transparenta

Poze Inchideri terase

Folie terasa cu capse si brideInchidere foisor cu prelata transparentaInchidere foisor cu prelata antivant transparentaInchidere foisor cu folie transparenta, bride si capseFolie transparenta foisor ieftinaFolie PVC transparenta pentru foisorFolie transparenta foisor pretInchideri terase cu folie transparenta, ieftinInchideri terase cu bannere meshInchideri terase cu folie personalizataBalcon inchis folie transparentaInchideri terase folie PVC transparentaInchidere terasa cu folie  transparentaInchidere terasa cu folie PVC transparentaInchidere terasa cu folie transparenta cu capse si bride BucurestiInchidere terasa cu folie transparenta cu capse si brideInchidere terasa cu folie transparenta , prindere cu capse si bride BucurestiInchidere terasa cu folie transparenta , prindere cu capse si brideInchideri terase cu folie transparentaInchideri terase cu folie transparenta Bucuresti

October 5, 2022,@ Shading.ro - Inchideri terase
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies

Powered by shading.ro