0741.290.250

Pergola Solid

Pergola SolidPergola retractabila cu structura independenta

Informatii si detalii preturi: 0741.290.250, 0741.149.839 & 0748.072.503 sau comenzi@shading.ro

Cere acum o cotatie de pret

Pergola retractabila Solid este sistemul de umbrire ideal pentru spatii mari deschise, gradini si spatii destinate cafenelelor, restaurantelor sau hotelurilor, cu o lungime a axei de 15 metri si o deschidere (proiectie) care atinge 7 metri.
Pergola Solid este considerata modelul cel mai atractiv, datorita formei sale de semiluna dar si pentru structura sa independenta, neavand nevoie de alt corp pentru a se realiza prinderea sistemului.
Aceste pergole sunt disponibile cu motoare franceze Somfy si pot fi accesorizate cu un sistem de iluminat si inchideri din sticla, protectia completa a oricarui tip de constructie arhitecturala.

Structura pergolei este din aluminiu extrudat si vopsita in camp electrostatic, fiind superioara din punct de vedere calitativ. Suruburile, bolturile si stifturile sunt fabricate din metal inoxidabil, lucru ce asigura durabilitatea. Jgheabul intern de pe coloana de sustinere permite apei de ploaie sa se scurga intr-un singur jgheaba, creand conditii complete de impermeabilizare.

pentru #spatii #deschise, #retractabila, #automatizata cu motor de la #Somfy, #iluminare cu #LED, #SafetyBox pentru a proteja motorul#sistemul intern #inovator de scurgere a apei de ploaie, #cadrul din #aluminiu, #montaj #GRATUIT in Bucuresti & Ilfov, #design deosebit, #durata de #viata #10ani, se poate inchide cu #stricla #securizata #mobila

Poze Pergola Solid

Pergola retractabila cu structura independenta

MENIU RAPID:
Pergola Solid
Pergole retractabile + inchidere cu sticla securizata, sistem glisant
Pergola Standard
Pergola Curved
Pergola Bioclimatica

August 13, 2022,@ Shading.ro - Pergola Solid
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies

Powered by shading.ro