0748.072.503

Pergola Bioclimatica

Pergola Bioclimaticapergola bioclimatica emagacoperis bioclimaticpergola lamele aluminiupergola retractabila bioclimaticaterasa bioclimaticapergola bioclimatica iluminare ledpergola bioclimatica aluminiuPergola bioclimatica TerasaPergola bioclimatica la piscinaCum functioneaza Pergola bioclimaticaPergola retractabila bioclimaticaCat costa o pergola bioclimatica?

Informatii si detalii preturi: 0748.072.503 & 0741.290.250 sau comenzi@shading.ro

Cere acum o cotatie de pret

Pergola retractabila Bioclimatica este realizata in intregime din aluminiu avand un design elegant si ergonomic care aminteste de stilul italian. Spre deosebire de pergolele cu membrana PVC, acest model are lamele din aluminiu ce se rotesc, ceea ce le face mai rezistente si mai potrivite iernilor cu foarte multa zapada.
Chiar daca sistemul arata diferit, principiul de functionare este acelasi:
- lamelele rotative inlocuiesc membrana: sunt mult mai rezistente la zapada
- sistemul de iluminare LED este incorporat pe marginea pergolei
- scurgerea apei se face prin jgheab si de acolo in canalele din interiorul stalpilor de sustinere
- motorizarea este de la Somfy si actionarea se face prin telecomanda
- poate fi accesorizata cu inchideri din sticla mobila securizata

Pergola Bioclimatica este din aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic. Lamelele se rotesc, lasand terasa descoperita. Un plus al acestui sistem este faptul ca poate sustine o incarcatura mare de zapada. Aceasta pergola este perfecta pentru orice anotimp, fara ca terasa sa fie neaparat inchisa pe lateral.
Lamelele de aluminiu pot fi umplute cu spuma poliuretanica si acest fapt asigura o retentie termica mai mare pentru anotimpurile friguroase, alcatuind un acoperis retractabil eficient.

Vezi o parte din lucrarile realizate de noi cu: Pergole retractabile

#retractabila, #automatizata cu motor de la #Somfy, #iluminare cu #LED, #SafetyBox pentru a proteja motorul#sistemul intern #inovator de scurgere a apei de ploaie, #cadrul din #aluminiu, #montaj #GRATUIT in Bucuresti & Ilfov, #design deosebit, #durata de #viata #10ani, se poate inchide cu #stricla #securizata #mobila

Poze Pergola Bioclimatica

pergola bioclimatica emagacoperis bioclimaticpergola lamele aluminiupergola retractabila bioclimaticaterasa bioclimaticapergola bioclimatica iluminare ledpergola bioclimatica aluminiuPergola bioclimatica TerasaPergola bioclimatica la piscinaCum functioneaza Pergola bioclimaticaPergola retractabila bioclimaticaCat costa o pergola bioclimatica?

MENIU RAPID:
Pergola Solid
Pergola fara stalpi
Pergole retractabile + inchidere cu sticla securizata, sistem glisant
Pergola Standard
Pergola Curved
Pergola Bioclimatica

+ Sticla securizata
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies

July 19, 2024,@ Shading.ro - Pergola Bioclimatica
Powered by shading.roFatal error: Call to a member function close() on resource in /home/r421861pro/public_html/shading.ro/index.php on line 1339