0748.072.503

Eleganta & Eficienta

Arhitectura textila ofera numeroase avantaje in ce priveste diversitatea formelor structurilor realizate. Cu mult mai putine materiale fata de o structura clasica, acum poti obtine o forma spectaculoasa, unica.

Durabilitate & Rezistenta

Odata cu dezvoltarea membranelor textile, durata de viata medie a unei structuri de arhitectura textila este undeva intre 15 si 30 de ani. In functie de materialul textil folosit, producatorii ofera garantie pana la 15 ani.

Instalare rapida

Fara praf, fara zgomot si fara santier pe o perioada indelungata. Structurile de arhitectura textila se monteaza extrem de rapid, pentru ca majoritatea procesului de montare se realizeaza in fabrica.

Proiectare si Design

Avand toate informatiile necesare la indemana, va vom oferi conceptele initiale, inclusiv tipurile de materiale, tipul de structura adecvat conditiilor, optiunile de prindere si sprijinire, optiuni de instalare.

Sistem de umbrire arhitectural

Sistem de umbrire arhitecturalSistem umbrire cu arhitectura textila pt gradinaSistem de umbrire arhitectural benzinarieSistem de umbrire arhitectural terasa casaSistem de umbrire arhitectural terasa restaurant

Informatii si detalii preturi: 0748.072.503 & 0741.290.250 sau comenzi@shading.ro

Cere acum o cotatie de pret

Ceea ce-ti poate oferi o structura de arhitectura textila e un lucru aparte cu care nu poate concura nicio alta structura clasica.
Vorbim de factorul eleganta si stil care reprezinta spiritul unei afaceri.
Acesta este un lucru care de multe ori isi pune amprenta asupra experientei clientului final.
Asadar daca esti interesat de astfel de structuri pentru orice fel de intrebari iti stam la dispozitie.

Vezi o parte din lucrarile realizate de noi cu: Vele solare de umbrire


Pretul unui sistem de umbrire cu structura de arhitectura textila - este influentat de mai multi factori: designul proiectului, panza/ materialul textil si structura.

Poze Sistem de umbrire arhitectural

Sistem umbrire cu arhitectura textila pt gradinaSistem de umbrire arhitectural benzinarieSistem de umbrire arhitectural terasa casaSistem de umbrire arhitectural terasa restaurant

MENIU RAPID:
Copertine retractabile
Copertine retractabile cu caseta
Copertine verticale balcon
Copertina retractabila manuala
Marchize
Sistem de umbrire arhitectural
Umbrare pentru gradina si curte

December 10, 2023,@ Shading.ro - Sistem de umbrire arhitectural
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies

Powered by shading.ro