0748.072.503

Pergole din aluminiu cu acoperis retractabil

Pergole noastre sunt concepute pentru a proteja si exploata terasa la maximum in orice anotimp.

Pergola Standard

Pergola Standard

Pergola retractabila Standard este realizata din aluminiu cu acoperis retractabil sa acopere terasele exterioare si sa asigure protectie conditiilor meteo dificile: soare, vant, ploaie sau grindina.

Pergola Solid

Pergola Solid

Pergola retractabila Solid este sistemul de umbrire ideal pentru spatii mari deschise, gradini si spatii destinate cafenelelor, restaurantelor sau hotelurilor, cu o lungime a axei de 15m si proiectie 7m.

Pergola Curved

Pergola Curved

Pergola retractabila Curved este conceputa la fel ca pergola Standard singura diferenta este data doar de forma curba a capriorilor ceea ce ofera o eleganta deosebita si un design aparte.

Pergola Bioclimatica

Pergola Bioclimatica

Spre deosebire de pergolele cu membrana PVC, acest model are lamele din aluminiu ce se rotesc, ceea ce le face mai rezistente si mai potrivite iernilor cu foarte multa zapada.

Pergola fara stalpi

Pergola fara stalpi

Pergola retractabila fara stalpi Shading este solutia foarte buna pentru restaurantele si cafenelele din orase, unde nu este permisa perforarea trotuarelor pentru montajul picioarelor (stalpi).

Pergole retractabile

Informatii si detalii preturi: 0741.290.250 sau comenzi@shading.ro

Pergole retractabile + inchidere cu sticla securizata, sistem glisant

Pergole retractabile + inchidere cu sistem glisant, sticla securizata

Pergola retractabila si inchidere cu sistem glisant, sticla securizata de 10mm. Sisteme profesionale complete pentru pergole retractabile. Solutii complete pentru terasa restaurant, casa, balcon. Consultanta, instalare, montaj rapid, calitate garantata.

Va oferim o gama variata de pergole retractabile automate pentru terase, la preturi competitive si de inalta calitate.
Pergole retractabile terase

Vezi o parte din lucrarile realizate de noi cu: Pergole retractabile

Cu o experienta de peste 8 ani si personal specializat putem servi clientii nostri, rapid si la cele mai inalte standarde, cu pergole durabile si de o calitate exceptionala. Va puteti personaliza pergola in functie de culoarea materialului, dimensiunile parasolarului si mecanismul de strangere (manual sau electric).Pergolele retractabile din oferta noastra (F100, F120 si F160) sunt create special pentru cele 4 anotimpuri, aceastea va pot proteja 100% impotriva razelor solare, a zapezii si a ploii si pot fi montate in combinatie cu folie PVC transparenta, inchizand terasa in totalitate pe timp de iarna.
avantajele unei pergole retractabileCe suprafata pot acoperii pergolele comercializate de noi?
Suprafata maxima acoperita este de 15m lungime, cu o deschidere de 10m dintr-o singura bucata; Partile componente ale sistemului: coloane, bari din aluminiu si partile de prindere din inox inoxidabil.
Pergole retractabile teraseCat de rezistente sunt pergolele retractabile oferite de noi?
Pergolele retractabile au fost supuse la un test de rezistenta de catre Centrul de Cercetari Aerodinamice si Aeroacustice PINIFARINA si au rezistat la vant de pana la 90km/h. De asemenea, au fost studiate de un laborator mecanic special fortele de torsiune ale vantului in umbrarele folosite de shading.ro. Testele au ajuns la 9 grade Beaufort, iar rezultatele au fost impecabile.
Pergole retractabile terase

Pergola Solid
Pergola fara stalpi
Pergole retractabile + inchidere cu sticla securizata, sistem glisant
Pergola Standard
Pergola Curved
Pergola Bioclimatica

Poze Pergole retractabile

Avantajele unei pergole retractabilePergola Floper 120 CurvedPergola Floper 120 SolidPergola Floper 160Pergola Floper 120 with cablesPergola Floper 120Pergola Floper 100Pergole retractabile terasePergole retractabile terasePergole retractabile terasePergole retractabile terasePergole retractabile terasePergole retractabile terasePergole retractabile terasePergole retractabile terasePergole retractabile terasePergole retractabile terasePergole retractabile terasePergole retractabile terasePergole retractabile terasepergole retractabile gradinapergola retractabila aluminiupergola retractabila aluminiu pentru gradinapergola retractabilapergole retractabile aluminiu

+ Sticla securizata
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies

May 24, 2024,@ Shading.ro - Pergole retractabile
Powered by shading.roFatal error: Call to a member function close() on resource in /home/r421861pro/public_html/shading.ro/index.php on line 1339