SUNA MESAJ

Pergole

Informatii si detalii preturi: 0748.072.503 & 0745.393.994 sau comenzi@shading.ro

Va oferim o gama variata de pergole retractabile automate pentru terase, la preturi competitive si de inalta calitate.
Cu o experienta de peste 7 ani si personal specializat putem servi clientii nostri, rapid si la cele mai inalte standarde, cu pergole durabile si de o calitate exceptionala. Va puteti personaliza pergola in functie de culoarea materialului, dimensiunile parasolarului si mecanismul de strangere (manual sau electric).Pergolele retractabile din oferta noastra (F100, F120 si F160) sunt create special pentru cele 4 anotimpuri, aceastea va pot proteja 100% impotriva razelor solare, a zapezii si a ploii si pot fi montate in combinatie cu folie PVC transparenta, inchizand terasa in totalitate pe timp de iarna.
Ce suprafata pot acoperii pergolele F100, F120 si F160?
Suprafata maxima acoperita este de 15m lungime, cu o deschidere de 10m dintr-o singura bucata; Partile componente ale sistemului: coloane, bari din aluminiu si partile de prindere din inox inoxidabil.
Cat de rezistente sunt pergolele retractabile oferite de noi?
Pergolele retractabile au fost supuse la un test de rezistenta de catre Centrul de Cercetari Aerodinamice si Aeroacustice PINIFARINA si au rezistat la vant de pana la 90km/h. De asemenea, au fost studiate de un laborator mecanic special fortele de torsiune ale vantului in umbrarele folosite de shading.ro. Testele au ajuns la 9 grade Beaufort, iar rezultatele au fost impecabile.

Poze Pergole

pergole retractabile gradinapergole retractabile pentru terasapergola retractabila aluminiupergola retractabila aluminiu pentru gradinapergola retractabilapergole retractabile aluminiu

October 22, 2019,@ Shading.ro - Pergole
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies