074.8072.503

Sticla securizata

Informatii si detalii preturi: 0748.072.503 &0741.290.250 sau comenzi@shading.ro

Arhitecturile moderne implica montarea de constructii din sticla securizata pentru spatiile rezidentiale. Sticla securizata, in combinatie cu accesoriile din inox, profilele de aluminiu si garniturile siliconice, aduce in prim plan estetica armonioasa pentru fiecare spatiu comercial, cladire de birouri sau ansamblu rezidential.

Inchideri terase si balcoane cu sticla - sistem tip "acordeon"

Inchideri terase si balcoane cu sticla - sistem tip "ghilotina"

Aplicatii sticla securizata:
- EXTERIOR: pereti cortina, fatade structurale, luminatoare, cupole, ferestre, balustrade, sere, usi exterioare, vitrine, cabine telefonice, copertine, portaluri, etc.
- INTERIOR: usi si pereti despartitori, mobilier de birou, casnic si comercial, cabine de dus, lifturi, trepte, balustrade, pardoseli, piscine, acvarii,elemente componenete al aparaturii electrocasnice, etc.

Sticla securizata este obligatorie in zonele in care fatada vitrata trebuie sa faca fata unui stres termic ridicat, cum ar fi situatiile in care se foloseste o sticla cu grad mai mare de absorbtie pe fata sudica a cladirii, sau in vecinatatea unor surse interne de caldura (radiatoare, sisteme de incalzire).

Vezi: calculator online pret estimativ sticla securizata

sticla securizata


September 25, 2021,@ Shading.ro - Sticla securizata
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies

Powered by shading.ro