0748.072.503

Inchideri terase si balcoane cu geamuri - sistem tip EVANTAI

Inchideri terase si balcoane cu geamuri - sistem tip EVANTAIInchidere balcon sticla glisantaInchideri terase si balcoane cu sticla - sistem tip EVANTAI

Informatii si detalii preturi: 0748.072.503 & 0741.290.250 sau comenzi@shading.ro

Cere acum o cotatie de pret

Sistem de geamuri pentru inchideri terase si balcoane - tip EVANTAI

Acest sistem de geamuri poate fi instalat pe orice tip de suprafata si zona: curbe, deschidere pe o parte sau pe ambele parti, etc. Aproape orice configuratie este posibila. Indiferent de forma terasei sau a pridvorului dvs., sistemul de inchidere cu sticla se poate adapta fara nicio problema. De asemenea, puteti instala o usa glisanta (un panou care functioneaza ca o usa cand sistemul este inchis).

Vezi o parte din lucrarile realizate de noi cu: Sticla securizata glisanta

Adaptat la terasa, casa sau afacerea dvs.
Sistem EVANTAI de geamuri pentru inchideri terase si balcoane

Avantajele sistemelor noastre de geamuri pentru inchideri terase si balcoane

Inchidere balcon sticla glisanta

Cel mai izolant sistem
Este cel mai estetic, sigur si izolator sistem de pe piata, rezistent la ploi abundente si umiditate. Profilul de jos include un canal de scurgere pentru evacuarea apei produse de condens.

Fara intretinere
Sistemul nostru nu are rulmenti, panourile sale alunecand pe o suprafata rezistenta, astfel incat abia are uzura in componentele sale. In acest fel, intretinerea este practic zero.

Personalizare maxima
Ne adaptam la orice fel de veranda sau terasa. Produsul nostru este unul dintre cele mai versatile si adaptabile de pe piata. Departamentul nostru tehnic va va ajuta sa gasiti cea mai buna solutie pentru proiectul dvs.

Economie de energie
Unul dintre cele mai izolatoare sisteme, foarte eficiente din punct de vedere energetic; puteti economisi mai mult de 10% în factura de energie.

Alegerea sticlei
Puteti folosi sticla de 6, 8, 10 și 12 mm. Datorita panourilor noastre care sunt sustinute de podea, putem oferi sticla de 12 mm grosime, deoarece acestea nu sunt agatate de tavan.

Serviciu rapid
Servicii personale, rapide si eficiente de vanzare si post-vanzare. Luam in considerare comentariile si preocuparile clientilor nostri pentru a ne imbunatati in mod constant sistemul si procesele.

Greutatea sistemului
Greutatea sistemului este sustinuta pe podea, ceea ce creste siguranta si izolatia. De asemenea, usureaza instalarea si permite instalarea in orice tip de sistem.

Mai rezistent
Sistemul nostru de geamuri s-a dovedit a fi cel mai rezistent, datorita testelor de uzura, etanseitatii la apa, rezistentei la ceata sarata, sarcinii verticale si testelor de imbatranire a pieselor, cu rezultate excelente.


Poze Inchideri terase si balcoane cu geamuri - sistem tip EVANTAI

Inchidere balcon sticla glisantaInchideri terase si balcoane cu sticla - sistem tip EVANTAI

MENIU RAPID:
Inchideri terase si balcoane cu geamuri - sistem tip GLISANT
Inchideri terase si balcoane cu geamuri - sistem tip EVANTAI
Inchideri terase si balcoane cu geamuri - sistem tip GHILOTINA

+ Sticla securizata
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies

May 24, 2024,@ Shading.ro - Inchideri terase si balcoane cu geamuri - sistem tip EVANTAI
Powered by shading.roFatal error: Call to a member function close() on resource in /home/r421861pro/public_html/shading.ro/index.php on line 1339