0748.072.503

Copertine retractabile cu caseta

Copertine retractabile cu caseta

Informatii si detalii preturi: 0748.072.503 & 0741.290.250 sau comenzi@shading.ro

Cere acum o cotatie de pret

Copertine retractabile casetate

Copertina retractabila casetata (tip Horizon & tip Flobox)
Sistemul de umbrire copertina retractabila casetata este disponibil in doua variante (tip Horizon & tip Flobox) si se distinge datorita frumusetii inovatoare si robustetii remarcabile. Copertina retractabila casetata Horizon este ideala pentru cafenele si restaurante, dar poate oferi solutii si pentru constructii mai exigente. Copertinele retractabile casetate Flobox sunt constructii mai mici, usoare si economice, recomandate pentru aplicatii mai mici. Ambele sisteme sunt alimentate și sunt echipate cu un sistem de curatare a tesaturii copertinei, care atunci cand caseta este inchisa, ofera tuturor partilor o protectie maxima.

Vezi o parte din lucrarile realizate de noi cu: Copertine retractabile

Copertina retractabila casetata HorizonCopertina retractabila casetata Horizon este un produs ce se remarca prin designul sau ergonomic, liniile simple si curate cu o performanța maxima la rezistenta, deoarece ofera o protectie ridicata impotriva soarelui si a ploii. Sistemul este combinat cu bratele SWIFT I, care impreuna cu motorizare de la SOMFY asigura durabilitate si protectie, plus ergonomie si estetica, in orice structura arhitecturala pe care este instalat. Cu o axa de lungime maxima de 7,00 m, copertina Horizon este alegerea ideala pentru unitatile horeca (cafenele, restaurante, hoteluri). Ofera un sistem suplimentar de curatare automata a tesaturii, care, atunci cand caseta este inchisa, protejeaza componentele de conditiile de mediu.
copertina retractabila casetata floboxCopertina retractabila casetata Flobox, conceputa pentru a regla cu usurinta panta de inclinatie de care dorim si in combinatie cu motoarele firmei franceze SOMFY, se remarca prin constructia sa eleganta si ergonomia. Sistemul este potrivit pentru toate aplicatiile, mari sau mici, deoarece acopera orice tip de arhitectura. Cu o axa de lungime maxima de 5,00 m, este cea mai usoara si economica copertina de pe piata.
Date tehnice copertina retractabila casetata:
- Sistem: Arms Swift I si montare pe perete
- Tesatura: tesatura acrilica Tempotest 407/11 a firmei italiene PARA
detalii tehnice copertine casetateFara pic de modestie, putem sa afirmam ca avem unele din cele mai frumoase copertine retractabile cu caseta din piata.

Este un sistem de copertina cu brate retractabile (cu un design original si cu linii simple), prin inchiderea acestora in caseta protejeaza materialul si-l mentine curat, dandu-i astfel o viata mai lunga.

Se poate amplasa pe zid si pe marchiza.
Cu panza acrilica pentru o mai buna functionare.


MENIU RAPID:
Copertine retractabile
Copertine retractabile cu caseta
Copertine verticale balcon
Copertina retractabila manuala
Marchize
Sistem de umbrire arhitectural
Umbrare pentru gradina si curte

+ Sticla securizata
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies

July 19, 2024,@ Shading.ro - Copertine retractabile cu caseta
Powered by shading.roFatal error: Call to a member function close() on resource in /home/r421861pro/public_html/shading.ro/index.php on line 1339