SUNA MESAJ

Pergola Floper

Informatii si detalii preturi: 0745.393.994 sau comenzi@shading.ro

Perola Floper

#retractabila, #automatizata cu motor de la #Somfy, #iluminare cu #LED, #SafetyBox pentru a proteja motorul, #sistemul intern #inovator de scurgere a apei de ploaie, #cadrul din #aluminiu, #montaj #GRATUIT in Bucuresti & Ilfov, #deschidere maxima de 15m si #proiectie de 10m, #durata de #viata #10ani

Oferim o gama variata si inovatoare de produse pentru umbrire bioclimatica, de cea mai buna calitate.
Toate pergolele Floper de umbrire sunt renumite pentru avantajele lor, cum ar fi:
- parapet cu jgheab integrat pentru impermeabilizare completa si protectie impotriva vantului puternic,
- durabilitate,
- constructie sigura cu Clic-System si Safety Box pentru a proteja motorul,
- design modern cu aspect elegant.
Pergolele Floper sunt disponibile in diferite dimensiuni, acoperind orice necesitate de aplicare, si au una dintre cele mai mari durata de viata de pe piata, pana la 10 ani.
Pergola Floper 100Pergola Floper 100 cu streasina, utilizeaza sistem si profil de aluminiu 100x50mm, cu motorul fara fir de la SOMFY, este sprijinit pe o suprafata verticala care se termina in coloane montate pe sol.Poate acoperi suprafete de pana la 15 m deschidere si 5 m proiectie. In timpul precipitatiilor, apa nu ramane pe copertina, ci este condusa prin sistemul de scurgere intr-o teava, asigurand etansarea completa a zonelor exterioare. Ofera protectie impotriva tuturor conditiilor meteorologice.
Pergola Floper 120Pergola Floper 120 cu jgheb are o deschidere maxima de 15 m si proiectie de 6 m, cu motoriazare, controlata prin wireless, de la SOMFY. Dispune de un sistemul intern inovator de scurgere a apei de ploaie asigurand conditii complete de impermeabilizare. Este acoperita cu PVC facut in 4 straturi, Clic-System si Safety Box care protejeaza motorul, A fost testata in conditii meteorologice extreme, cum ar fi vant puternic, oferind rezultate impresionante.
Pergola Floper 120 SolidPergola Floper 120 SOLID, cel mai important si reprezentativ produs al companiei noastre, este constructia ideala de umbrire a spatiilor deschise mari, a gradinilor si a unitatilor de servicii alimentare, cum ar fi cafenelele, restaurantele si hotelurile, cu o deschidere maxima a axei de 15 m si proiectie care atinge 7 m. Jgheabul intern de pe coloana de sustinere permite apei de ploaie sa se scurga intr-un singur jgheaba, creand conditii complete de impermeabilizare.
Pergola Floper 120 width cablesPergola Floper 120 CurvedPergola Floper 120 Curved este ideala pentru structuri arhitecturale speciale si are o curbura in cadrul din aluminiu care poate acoperi pana la 6m lungime.
Pergola Floper 160Pergola Floper 160 cu parapet, cel mai durabil sistem din seria Floper, disponibila cu deschidere maxima de 15 m si proiectie de 10 m, include automatizare de la SOMFY si posibilitate de iluminare cu LED.Sistem flexibil care se poate monta pe orice structura de metal sau lemn deja existenta.
Exista doua alternative de montaj pentru sistemul de Pergola:
Pergole retractabile terase - pe sistemul propriu de sustinere
- pe o structura deja existenta
Dimensiunile sale pot ajunge pana la 15 metri si 5 metri, lungime care acopera 75 m2 din o singura bucata!
Garantie: 5 ani.
Protectie UV.
Protectie la vant.
Protectie la ploaie.
Materiale rezistente la foc.
Structura de aluminiu.
Toate suruburile din INOX.
Produs certificat CE.

Pergole retractabile terase

Poze Pergola Floper

Model Pergola retractabila F160

Pergola Floper

MENIU RAPID:
Pergole retractabile + inchidere cu sistem glisant, sticla securizata
Pergola Floper
Pergola retractabila F120
Pergola retractabila F160

March 4, 2021,@ Shading.ro - Pergola Floper
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies