SUNA MESAJ

Jaluzele

Informatii si detalii preturi: 0748.072.503 & 0745.393.994 sau comenzi@shading.ro

Jaluzele exterioare

Jaluzele exterioare va permit sa lasati lumina si caldura inauntru numai atat cat doriti.
Jaluzelele exterioare orizontale cu lamele din aluminiu sunt produse excelente pentru protectie impotriva luminii si caldurii soarelui. Sunt o alternativa foarte buna la rulourile exterioare din aluminiu oferind un control mai bun al vizibilitatii si luminii.
Optional pot fi actionate de motoare electrice comandate la buton, eventual cu telecomanda si/sau cu senzori de lumina si/sau vant.
Avem in oferta 2 modele de jaluzele exterioare cu lamele din aluminiu: C80 si Z90, disponibile in mai multe culori.
Automatizarea (optionala) o realizam numai cu echipamente Somfy.
Automatizarile Somfy sunt printre cele mai fiabile si de calitate echipamente, oferind 5 ani garantie.

Jaluzele interioare

Jaluzelele interioare orizontale din oferta noastra au preturi foarte accesibile. In acelasi timp, sunt foarte practice si niciodata demodate. Realizeaza cel mai precis control al luminii si vizibilitatii dintre toate modelele de jaluzele. Lamelele din aluminiu sunt disponibile in doua variante, cu latimea de 16 mm si 25 mm, intr-un mare numar de culori, inclusiv imitatie de lemn. Optional se pot adauga si cabluri de ghidaj, care tin jaluzelele paralele cu sticla, chiar si atunci cand ferestrele sunt deschis in pozitie inclinata. Dispunem si de lamele perforate, pentru o iluminare difuza, indiferent de unghiul in care sunt pozitionate, dar si de modele black-out, pentru un maxim de umbrire.
Sisteme electrice Glydea - automatizari pentru draperii, cortine, perdele
Glydea de la Somfy este rezultatul multor ani de experienta. Aceasta solutie motorizata ofera utilizatorului un confort deosebit, la fel ca multe alte solutii care exemplifica dedicarea continua a producatorului Somfy catre calitate. Sistemul este deosebit de silentios, motorul ocupa spatiu redus. Garantie 5 ani.
Glydea este disponibil pentru majoritatea tipurilor de draperii, perdele si cortine, inclusiv RippleFoldĀ® si Accordia.


October 22, 2019,@ Shading.ro - Jaluzele
+ Termeni si conditii + Politica de confidentialitate + Cookies