Sticla securizata

Delimitari birouri cu sticla securizata Inchideri balcoane cu sticla mobila securizata Balustrade sticla securizata Inchideri terase cu sticla glisanta securizata Copertine din sticla securizata Usi batante sticla securizata Usi glisante sticla securizata Geamuri glisante din sticla securizata Balustrade din sticla securizata Pereti despartitori din sticla securizata Separare living de bucatarie cu sticla securizata Cabine de dus din sticla securizata

Informatii si detalii preturi: 0731.494.486 & 0745.393.994 sau comenzi@shading.ro

Arhitecturile moderne implica montarea de constructii din sticla securizata pentru spatiile rezidentiale. Sticla securizata, in combinatie cu accesoriile din inox, profilele de aluminiu si garniturile siliconice, aduce in prim plan estetica armonioasa pentru fiecare spatiu comercial, cladire de birouri sau ansamblu rezidential.

Vezi: calculator online pret estimativ sticla securizata

Aplicatii sticla securizata:
- EXTERIOR: pereti cortina, fatade structurale, luminatoare, cupole, ferestre, balustrade, sere, usi exterioare, vitrine, cabine telefonice, copertine, portaluri, etc.
- INTERIOR: usi si pereti despartitori, mobilier de birou, casnic si comercial, cabine de dus, lifturi, trepte, balustrade, pardoseli, piscine, acvarii,elemente componenete al aparaturii electrocasnice, etc.

Sticla securizata este obligatorie in zonele in care fatada vitrata trebuie sa faca fata unui stres termic ridicat, cum ar fi situatiile in care se foloseste o sticla cu grad mai mare de absorbtie pe fata sudica a cladirii, sau in vecinatatea unor surse interne de caldura (radiatoare, sisteme de incalzire). sticla securizata


November 15, 2018,@ Shading.ro - Sticla securizata