Inchideri terase cu folie transparenta, capse si bride

Informatii si detalii preturi: 0745.393.994 sau comenzi@shading.ro

Inchiderile de terase cu capse si bride si cu folie transparenta sunt cele mai ieftine solutii de inchideri terase, dar in acelasi timp si foarte eficiente.

Vezi: calculator online preturi inchideri terase cu folie transparenta, capse si butoni

Sistemele de inchidere a teraselor cu capse si bride sunt cele mai bune sisteme de protectie fixe impotriva intemperiilor.
Sunt produse cele mai practice de inchidere si protectie a spatiilor, des utilizate de hoteluri, restaurante si cafenele, pentru protejarea clientilor de intemperii.
Acest tip de rulouri transparente este un model fix. Structura acestor rulouri este formata din cristal transparent cu intaritura pe margine. Capsele sunt aplicate pe margine la distanta mica unele fata de altele. Dimensiunea rulourilor fixe este variabila, aceste produse putand fi confectionate pe lungimi si inaltimi foarte mari, intrucat nu sunt prevazute cu structura.

Inchideri terase: cu folie transparenta, capse si bride, rulouri transparente, rulouri transparente casetate si sticla glisanta securizata


Pentru preturi inchideri terase cu folie transparenta, suna acum la: 0745 393 994

Poze Inchideri terase cu folie transparenta, capse si bride

Amenajare loc fumat cu folie traansparentaInchideri terase cu folie transparentaPVC transparent special pentru a proteja foisoarele si teraseleInchideri terase si foisoare Bucuresti si IlfovFolie PVC transparenta Cristal pentru teraseSisteme inchideri foisoare cu folie transparenta ieftineRulouri exterioare transparente pentru foisorFolie transparenta foisorPlastic transparent cu bride pentru teraseRulouri transparente cu capse si bride BucurestiInchideri terase plastic transparentFolii cu capse si bride - inchideri teaseFolie PVC transparenta Bucuresti si Ilfov, montaj gratuitFolie PVC transparentaInchideri terase cu plastic transparent si brideInchideri terase cu capse si butoni rotativi

Inchideri terase cu folie transparenta, capse si bride

Meniu rapid:
- Rulouri transparente,
- Rulouri transparente casetate,
- Inchideri terase cu folie transparenta, capse si bride,

July 18, 2018,@ Shading.ro - Inchideri terase cu folie transparenta, capse si bride